ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Виж всички истории

Слагайте чорапи и маратонки! Готови ли сте за пътешествия?

 

 

Лято е! И е август! Само в душите ни понякога става януари! Заради проблемите в дома ни, заради проблемите на работа, заради онзи, който ни обиди, докато шофирахме. Заради нещата, които развалят баланса на мислите ни.

 

Лято е! И е август! А в душите ни понякога е януари... Но от нас зависи да върнем топлината и в сърцата си! Как? Ами... Като пътуваме! По чорапи и маратонки! С рошава коса и желание да променим ежедневието си.Чорапи, чорапи, чорапи! Точно те - чорапите са нашият сувенир, който връщаме от пътуването си. Дали ще станат и Вашия?

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте! На море, на планина, на село, в чужбина или в най-близкия град. Това няма значение. Навсякъде може да бъде хубаво и навсякъде има какво да се види. Можете да викнете приятел и да го убедите да тръгне по чорапи и маратонки. Красиви, но без излишна суета! Защото търсим малките неща - именно те са способни да ни върнат равновесието.

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Нашият съвет - ако имате телефон с копчета - използвайте го. Насладете се на пътешествието си! Забравете за социалните мрежи, за работата, за електронната си поща! Предприемате пътуване със себе си, с любимите хора. Модерен телефон е излишен.

 

Ще се почувствате... Странно, но освободени!  Изпробвано е! Ще имате удобство върху краката си - чорапи и маратонки за пътешественици. Ще усещате по кожата си слънчевите лъчи. И това усещане ще си е само Ваше. Няма да има нужда да го споделяте с никого.

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте! Но оставете колата пред дома си!

 

Използвайте влак, автобус или... Тръгнете на стоп, ако сте поне двама души и сте по-смели.

 

Да, може би няма да виждате само възпитано поведение. Да, може би седалките няма да са удобни като тези, които са в личния Ви автомобил. Да, може би ще имате поводи да се ядосвате!  Но... Може да срещнете други хора, които са тръгнали на път по маратонки и чорапи. Може да наблюдавате света - такъв, какъвто все по-рядко го виждате. Може да се наслаждавате на липсата на концентрация, която няма как да постигнете, когато шофирате.

 

Знаем, че Ви е удобно на краката - все пак сте с маратонки и чорапи. За да бъде удобно и в душата Ви, то поздравете дядото във влака и го попитайте как е. Усмивката му ще сгрее деня Ви. Купете си зеленчуци от някоя баба. Измийте домата на крайпътната чешмичка. Хапнете го! Вкусно е, нали? Върнахте ли се близо до годините на своето детство?

 

Слагайте чорапи и маратонки и тръгвайте!

 

Но не носете излишно много пари! Няма нужда да харчите излишни средства, за да бъдете щастливи! . Навярно си имате и раничка... За доматите от бабата - няма как да се изпуснат. Но можете да си носите и сандвичи, които са направени собственоръчно. Две филии с масло са идеалната добавка за вкуса на крайпътните зеленчуци. Няма нужда от магнитчета - спомените ще се запечатат в съзнанието Ви. Няма нужда от излишни покупки! Тръгнали сте с маратонки, чорапи, раница... И със себе си!

 

Слагайте чорапи и маратонки! Ако искате сложете и още едно резервни в багажа си! Не се страхувайте да ги изцапате! Ако видите локва - скачайте в нея! Ако видите кални пътища, които водят към красиви места - минете през тях! Маратонките и чорапите се перат! Маратонките и чорапите се купуват! Маратонките и чорапите могат да са онзи синоним, който разказва история. Спомените са нещо, което остава за цял един живот!  И Вие заслужавате да имате най-добрите приключения!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Искаме пари. Искаме екскурзии. Искаме повишение и перфектен дом. Но времето минава и осъзнаваме, че перфектен живот няма. Макар да се бо...
  Нямам чорапи! Дай ми чорапи! Къде са ми чорапите? А няма ли два еднакви? - често ли чувате подобни въпроси? А колко често ги задавате? З...
  Обич по чорапи или обич на тънки токчета? Удобството и сигурността или емоцията и непознатото? Каква е вашата връзка? Разкажете ни. А аз...

Кои сме най-много :)